Una andana de l’estació Jaume I de la línia 4 estarà tancada durant 10 dies per obres d’accessibilitat

S’instal·laran dos ascensors i es remodelaran els vestíbuls de l’estació

andana estació metro jaume I tancada obres accessibilitat
Infografái de les estacions de metro de la línia 4 // Foto: TMB

A partir del dissabte 24 de novembre i fins al dilluns 3 de desembre, tots dos inclosos, estarà tancada l’andana direcció Trinitat Nova de l’estació de Jaume I de la línia 4 de metro, per obres de millora d’accessibilitat. Per tant, els trens procedents de Barceloneta se saltaran Jaume I i continuaran sense aturar-se fins a Urquinaona. L’altra andana, direcció La Pau, funcionarà amb normalitat i els trens sí que hi efectuaran parada.

Aquesta afectació s’emmarca en les obres d’adaptació de l’estació de Jaume I a persones amb mobilitat reduïda que està duent a terme el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Els treballs, que van començar el juny de 2017, consisteixen principalment en la instal·lació de dos ascensors i la remodelació dels dos vestíbuls de l’estació.  L’obra comporta una inversió de 4 MEUR i finalitzarà l’estiu vinent.

BANER_300X250

A efectes pràctics, l’andana direcció Trinitat Nova de l’estació Jaume I estarà operativa fins al final del servei de divendres 23, a les 2 de la matinada de dissabte, i tornarà a estar oberta dimarts 4 de desembre a les 5 del matí.

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha donat unes recomanacions als usuaris d’aquesta línia durant l’afectació d’aquests 10 dies,

– Per arribar a Jaume I des de Barceloneta, les línies regulars de bus de TMB V15 o 45 (47 a partir del dia 26) que circulen per la Via Laietana, o bé continuar amb metro fins a Urquinaona, fer el canvi de sentit (direcció La Pau) i baixar a l’andana oberta de Jaume I.

– Per agafar el metro des de Jaume I en direcció a Trinitat Nova, les línies de bus V15, V17 i 45 (47 a partir del dia 26) i baixar a la parada Via Laietana – Comtal, que queda a 70 metres de l’accés del metro d’Urquinaona.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*