Diumenge, 14 agost 2022
Diumenge, 14 agost 2022
IniciRecerca i TecnologiaEl BBVA lliura un paquet de tablets a l’associació Aspid per promoure...

El BBVA lliura un paquet de tablets a l’associació Aspid per promoure l’accés digital de les persones amb discapacitat

Destinades al projecte “Impuls a la digitalització de persones amb discapacitat”

Donació tablets BBVA a Aspid 2
Montserrat Jové i Bibiana Bendicho en el moment de fer la donació // Foto: ASPID

Una seixantena de persones amb greus discapacitats físiques de l’associació Aspid podran apropar-se a partir d’avui una mica més a les noves tecnologies digitals. El BBVA ha lliurat a l’entitat lleidatana un paquet de 13 tablets destinades al projecte “Impuls en la digitalització de persones amb discapacitat”, l’objectiu del qual és de promoure l’alfabetització digital entre el grup de persones amb greus discapacitats físiques per mitjà d’accions de formació, i facilitant que desenvolupin activitats i tallers de neurorehabilitació a través de les noves tecnologies.

Aquestes tablets les faran servir persones usuàries del Centre de Dia Candi Villafañe de Lleida, on al Centre d’Atenció Diürna es fa una atenció integral per promoure el desenvolupament de les seves capacitats individuals, les habilitats socials, l’autonomia personal i la millora de la seva qualitat de vida.

De la mateixa manera, les tablets tindran una funció terapèutica ja que serviran per desenvolupar, en el marc de Neurolleida, tallers d’estimulació cognitiva i telerehabilitació a persones afectades principalment per dany cerebral. Neurolleida és el servei especialitzat en atendre persones amb patologies neurològiques a través de valoracions, tractaments, activitats de prevenció i formació, i que té l’objectiu d’ajudar-les a aconseguir el nivell més alt possible d’autonomia funcional. 

Finalment, les tablets s’utilitzaran per crear eines que facilitin la integració laboral de les persones amb discapacitat. Concretament, en tallers de formació prelaborals en noves tecnologies.

La directora comercial de PYMES Lleida del BBVA, Montserrat Jové, ha estat l’encarregada d’entregar aquest matí les tablets a la presidenta d’Aspid, Bibiana Bendicho.

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
El Diari de la DisCapacitat és el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content