El 14è Congrés de Cermis Autonòmics debat sobre com les TIC milloren la vida de les persones amb discapacitat

Se celebra a l’Hotel Ilunion de Barcelona els dies 29 i 30 de novembre

congrés cermis autòmics tic vida persones discapacitat
El congrés analitzarà estratègies comunes sobre les noves tecnologies // Foto: Pixabay

Avui i demà se celebra a Barcelona el 14è Congrés de Cermis Autonòmics (les plataformes de la discapacitat de les diferents Comunitats Autònomes), concretament a l’Hotel ILUNION Barcelona.

El Congrés de Cermis Autonòmics duu per títol ‘La tecnologia obre camins per a les persones amb discapacitat? ‘ i el programa inclou diferents ponències i taules de debat per abordar en quina mesura les TIC contribueixen a millorar la qualitat de vida del col·lectiu.

BANER_300X250

La inauguració de la trobada ha tingut lloc aquest matí amb la presència del secretari d’Afers Socials i Família de la Generalitat, Francesc Iglesies; la comissionada de Salut de l’Ajuntament de Barcelona, Gemma Tarafa; el president del CERMI Estatal, Luis Cayo Pérez Bueno; el president del COCARMI, Antonio Guillén, i la comissionada de Cermis Autonòmics, Teresa Palahí.

Acabada la primera jornada, a les 17.00 hores, el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, rebrà els representants del col·lectiu de la discapacitat  a nivell català i estatal.

El 14è Congrés de Cermis Autonòmics ha estat organitzat pel COCARMI, juntament amb el CERMI estatal i ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, Obra Social La Caixa i l‘Ajuntament de Barcelona.

En el mateix hi participaran més d’un centenar de representants dels 17 Cermis Autonòmics de tot l’Estat i de diferents associacions de persones amb discapacitat que posaran en comú estratègies i actuacions que afavoreixen la implantació pública de les TIC per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*