Diumenge, 28 novembre 2021
IniciDiscapacitatECOM promou en format online l’exercici físic adaptat entre les persones amb...

ECOM promou en format online l’exercici físic adaptat entre les persones amb discapacitat física i/o orgànica

La iniciativa ‘AFA a casa’ llança quatre videotutorials amb diferents exercicis

AFA-a-casa_ECOM exercici adaptat
Cartell de la iniciativa ‘Afa a casa’ per promoure l’exercici físic adaptat // Foto: ECOM

L’arribada de la pandèmia ha canviat moltes coses. Una d’elles, és el projecte Foment de l’Activitat Física Adaptada (AFA) d’ECOM, que abans es feia presencial i que ara adaptat al format digital sota el títol “AFA a casa” per seguir fomentant l’exercici físic adaptat entre les persones amb discapacitat física i/o orgànica.

La iniciativa consta d’un conjunt de videotutoriales que inclouen diversos exercicis senzills de coll, cervicals, espatlles, braços i tors, en els quals un monitor especialitzat en esport adaptat dirigeix les sessions. Estan pensats perquè totes les persones puguin seguir de forma autònoma o amb l’ajuda necessària els exercicis, per tal que la pandèmia no sigui una excusa per deixar de practicar esport.

diari-discapacitat-300x250e

De moment ja hi ha disponibles quatre d’aquests videotutorials i un vídeo promocional en què l’entitat explica la seva missió de fomentar l’esport entre les persones amb discapacitat. Però la intenció d’ECOM es seguir ampliant aquesta oferta de forma que hi hagi més diversitat d’exercicis per continuar facilitant la pràctica esportiva de les persones del col·lectiu.

El projecte ‘AFA a casa’ compte amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació ONCE.

Aquest no és l’únic projecte que es duu a terme des d’ECOM per fomentar i facilitar l’activitat física adaptada entre les persones amb discapacitat; des de l’entitat també es gestiona el Servei d’Auxiliar de Vestidor, un suport que ofereix l’Institut Barcelona Esports (IBE) de l’Ajuntament de Barcelona, per a persones amb discapacitat majors de 16 anys.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES