Dimarts, 30 novembre 2021
IniciEntitatsECOM estrena el vídeo del seu 50è aniversari defensant els drets de...

ECOM estrena el vídeo del seu 50è aniversari defensant els drets de les persones amb discapacitat física i/orgànica

L’entitat farà difusió a través de les xarxes socials amb el missatge ‘Juntes pels nostres drets’

La Federació ECOM, organització representativa de les entitats i persones amb discapacitat física i/o orgànica de Catalunya, ha publicat avui un vídeo amb el missatge ‘Juntes pels nostres drets’ per celebrar els 50 anys de trajectòria en la defensa dels drets de les persones d’aquest col·lectiu.

En l’elaboració del vídeo han participat més de 150 persones (membres de l’equip de professionals, persones usuàries, voluntariat i entitats federades) amb prop de 100 vídeos gravats i enviats. 

diari-discapacitat-300x250e

Totes elles han volgut deixar ben clar, amb aquest manifest audiovisual, que volen celebrar aquests 50 anys de camí recorregut, ple de dificultats, però també d’èxits i avanços en la defensa dels nostres drets i l’enfortiment del sector associatiu de la discapacitat.

A partir d’avui l’entitat farà una campanya de difusió del vídeo a través de les xarxes socials amb els hashtags #JuntesPelsNostresDrets i #50anysECOM, amb l’objectiu de transformar consciències i sensibilitzar la societat sobre la realitat de les persones amb discapacitat física i/o orgànica i la necessitat de construir una societat inclusiva i igualitària per a totes.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES