Dues persones amb discapacitat física estrenen a Palamós la unitat d’agents cívics

El Grup MIFAS ha estat l’adjudicatària d’aquest servei

presentacio agents civics a Palamos
Els dos nous agents cívics en la presentació de la nova unitat // Foto: Imatge cedida per Grup MIFAS

Dues persones amb discapacitat física aportades pel Grup MIFAS estrenaran a partir de l’1 de juny la nova unitat d’agents cívics a Palamós que tindran l’encàrrec de promoure hàbits de civisme i convivència a l’espai públic d’aquesta població.

Grup MIFAS ha estat l’empresa adjudicatària d’aquest servei i és la que aporta els dos agents cívics. Totes dues persones tenen una discapacitat física i seran les encarregades d’informar els ciutadans principalment de les Ordenances de convivència ciutadana a l’espai públic, la de residus i neteja viària, la reguladora de la via pública i la de tinença d’animals.  Els dos agents que formen part d’aquesta nova unitat han rebut formació per conèixer les normatives que hauran de fer respectar així com per conèixer el funcionament del mateix ajuntament.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Aquest nou servei va ser presentat per l’ajuntament de Palamós la setmana passada en un acte en el que van estar present l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, que va explicar que es valorarà l’efectivitat d’aquesta nova unitat per tal de considerar la seva continuïtat de cara a l’any vinent.

L’alcalde va estar acompanyat pel primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Obra Pública, Habitatge i Activitats, Jordi Pallí; la regidora de Recursos Humans, Organització, Atenció Ciutadana i Participació, Maria Puig; el cap de la Policia Local, José Luís Sancho; el president de MIFAS, Albert Carbonell i els dos agents cívics.

BANER_300X250

Carbonell va mostrar la seva satisfacció de poder participar en aquesta prova pilot perquè permet inserir laboralment persones amb discapacitat física i va remarcar que els guanys d’aquesta activitat es reinvertiran a la Fundació MIFAS que gestiona dos centres de dia i una residència.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*