Diumenge, 14 agost 2022
Diumenge, 14 agost 2022
IniciDestacadesDrets Socials destina 43,1M€ a la convocatòria de subvencions a programes d'entitats...

Drets Socials destina 43,1M€ a la convocatòria de subvencions a programes d’entitats amb càrrec al 0,7% de l’IRPF 

L’any passat prop de 900 projectes arreu del país es van beneficiar d’aquestes línies de subvenció

subvencions a carrec irpf
Les subvencions van adreçades a entitats de l’àmbit social // Foto: MIFAS

Drets Socials ha obert la convocatòria de 2022 per a la concessió de subvencions a entitats destinades a programes d’interès general, amb càrrec al 0,7% de l’impost sobre la renda de les persones físiques (IRPF), de l’àmbit de polítiques socials del Departament de Drets Socials i de polítiques d’igualtat, de dones i d’immigració del Departament d’Igualtat i Feminismes. El pressupost de la convocatòria enguany és de 34.100.796 euros i es destinaran tant a projectes com a l’adquisició d’equipament i a inversions d’obres de les entitats. Mitjançant aquestes línies de subvenció, l’any passat es van finançar 884 projectes de més de 250 entitats arreu del país. 

La convocatòria s’adreça a entitats que treballen en els àmbits competència del Departament de Drets Socials, com ara la protecció social i accions d’urgència social, la infància i l’adolescència, les famílies, el voluntariat, la joventut o el poble gitano. 

D’altra banda, les subvencions també inclouen línies dirigides a entitats dedicades al foment de la igualtat entre dones i homes, garanties de drets i no-discriminació, i que treballen amb persones migrades, refugiades i sol·licitants de protecció internacional, competència del Departament d’Igualtat i Feminismes. 

Les subvencions també contemplen inversions d’obres de reforma, reparació, adequació i millora de centres, pisos i unitats d’atenció que ofereixin aquestes activitats. 

El Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) va publicar ahir la convocatòria per aquests programes. El període per presentar sol·licituds començarà restarà obert fins al 23de setembre. El tràmit es podrà realitzar exclusivament per via electrònica a la Seu electrònica de la Generalitat de Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
El Diari de la DisCapacitat és el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content