Down Lleida rep un ajut econòmic al ser premiada en la 9a Convocatòria del programa Santander Ayuda

Es destinarà als tallers de formació per l’autonomia a la llar

down lleida programa santander ayuda
Pilar Sanjuan amb representants del Banc de Santander // Foto: Down Lleida

Down Lleida ha estat premiada en la 9a Convocatòria del programa Santander Ayuda, per lo que rebrà una financiació que es destinarà a la compra de material per als tallers de formació per a l’autonomia a la llar amb els que s’estima poder ajudar de forma directa a 30 persones amb discapacitat intel·lectual, membres de l’Associació.

Per aquest motiu la presidenta de Down Lleida, Pilar Sanjuan es va trobar ahir amb Josep Panicello, director d’estratègia i control de gestió de Banc Santander, Luis J. Herrero, subdirector general i director territorial de Banc Santander a Catalunya, Roger Hernández, director de zona de Banc Santander a Lleida, i Ruben Palacio, director de l’oficina principal de Banc Santander a Lleida.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Santander Ayuda donarà suport amb 400.000 euros a l’any a un total de 80 projectes socials que es desenvoluparan en l’àmbit nacional i en la selecció dels quals es tindrà en compte el valor social de la proposta, la repercussió a la seva comunitat immediata i les seves practiques innovadores.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*