Dimarts, 27 setembre 2022
Dimarts, 27 setembre 2022
IniciCovid-19Dos centres residencials de serveis socials presenten casos actius de Covid-19 entre...

Dos centres residencials de serveis socials presenten casos actius de Covid-19 entre les persones residents

Encara que afecten només a dos residents i 10 professionals

residents rebent la segona dosi vacuna contra la covid
Una usuària d’una residència rebent una dosi de la vacuna // Foto: gencat

Un total de 15 centres residencials de serveis socials tenen a dia d’avui algun cas actiu de covid-19 entre les persones residents. En concret, 12 residències de gent gran, 2 centres de persones amb discapacitat, cap cas en residències de salut mental, i 1 centre del grup d’altres tipus de recursos residencials, com centres d’infància, per a persones en risc d’exclusió i d’altres. Hi ha 46 persones residents que són casos confirmats de covid-19 (el 0,1% del total). Aquest es el darrer informe actualitzat presentat pel Departament d’Afers Socials.

Al llarg de la darrera setmana (del 7/11 al 13/11), hi ha hagut 3 defuncions per covid-19, mentre que hi ha hagut 9 ingressos hospitalaris de persones residents.

Pel que fa als i les professionals, 82 han donat positiu (0,2% del total) els últims 14 dies; i hi ha una persona treballadora ingressada.

Segons la tipologia del centre, a les residències de gent gran, entre les persones usuàries hi ha 42 casos actius (el 0,1% dels residents) en 12 residències i 69 professionals afectats (0,2% del total).

Als centres per a persones amb discapacitat, hi ha 2 casos actius de covid-19 entre els residents, i 10 professionals afectats (0,1% respecte al total).

Als centres residencials de persones amb problemàtica social derivada de salut mental, no hi ha casos actius entre els residents, però hi ha un professional afectat.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
El Diari de la DisCapacitat és el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content