Dimarts, 6 juny 2023
Dimarts, 6 juny 2023
IniciResponsabilitat SocialDonatiu d’Aigües de Vic perquè usuaris de Sant Tomàs puguin seguir realitzant...

Donatiu d’Aigües de Vic perquè usuaris de Sant Tomàs puguin seguir realitzant teràpia aquàtica a la piscina de Taradell

L’aportació s’ha fet al centre de Riudeperes on hi han 16 persones amb grans dificultats de mobilitat ateses

donatiu teràpia aquàtica sant tomas
Moment de l’entrega del donatiu d’Aigües de Vic // Foto: Sant Tomàs

L’empresa Aigües Vic, S.A. ha fet un donatiu de 6.000 euros al centre Riudeperes de Sant Tomàs per tal que les 16 persones amb grans dificultats de mobilitat ateses al centre puguin seguir realitzant teràpia aquàtica i exercici físic en un entorn facilitador.

Per tal de poder oferir aquest servei, cal comptar amb un vehicle adaptat, un cuidador, set persones voluntàries i una fisioterapeuta. D’aquesta manera, és possible desenvolupar correctament aquesta activitat que actualment es porta a terme a la piscina de Taradell on hi ha un espai adaptat que permet a les persones usuàries accedir a l’aigua.

anunci guies d'arrel

La teràpia s’organitza en 20 sessions repartides en 2 grups de participants que tenen edats compreses entre els 28 i els 59 anys, la meitat d’elles en procés d’envelliment. Els beneficis d’aquesta activitat són molt diversos, ja que permet facilitar els moviments, millorar la musculatura debilitada, la coordinació i l’equilibri i disminueix les sensacions doloroses. Es tracta d’un espai on les persones usuàries que hi participen milloren el control respiratori, la capacitat cardiorrespiratòria, es faciliten les interaccions socials i el benestar personal.

Durant l’acte d’entrega del donatiu, el president d’Aigües de Vic, Jaume Ylla i la responsable de clients de l’entitat, Anna Raga, han valorat la tasca de Sant Tomàs a la comarca. Per la seva part, el president de Sant Tomàs, Joan Casany, i la directora del centre Riudeperes, Beth Puigdesens, han agraït la generositat de l’empresa d’aigües que en diverses ocasions ja han fet donacions a l’entitat.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content