Dolors Bassa visita ECOM per conèixer de primera mà els serveis que ofereix l’entitat

La consellera escolta les explicacions d'alguns dels seus usuaris

dolors bassa a ecom
La consellera escoltant les explicacions dels serveis de l’entitat // Foto: Imatge cedida per ECOM

La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, i el director general de Protecció Social del mateix departament, Joan Ramon Ruiz, han visitat aquest dilluns ECOM, moviment associatiu que aplega 121 entitats de persones amb discapacitat física de tota Catalunya, per conèixer de més a prop l’entitat i els serveis que ofereix.

Josep Giralt, vicepresident d’ECOM, juntament amb altres membres de la junta directiva i diversos usuaris de l’entitat han estat els encarregats de mostrar a Bassa i Ruiz les diferents àrees tècniques que gestiona l’entitat. Concretament dos dels seus usuaris els han explicat els beneficis que troben en les reunions periòdiques que fan a ECOM en els dos principals serveis que gestiona l’entitat, el Servei d’Assistència Personal i el Servei d’Inserció Laboral.

BANER_300X250

A la trobada, Giralt ha presentat, en nom de la junta directiva, les qüestions principals i prioritàries de l’entitat. El vicepresident ha remarcat la difícil situació per la que travessen les entitats per la manca de financiació però alhora ha agraït a la consellera la seva disponibilitat per conèixer en primera persona l’entitat i la situació en que es troba la Federació.

Per la seva banda, Bassa i Ruiz han afirmat que des del Departament es coneix aquesta complicada situació i que s’està treballant per, juntament amb el sector, canviar certs models -com ara el sistema de copagament i el model dels Centres de Treball– i per incidir en la legislació vigent que afavoreixi els drets de les persones amb discapacitat com per exemple, l’avenç en l’aprovació de la Llei d’Autonomia Personal a Catalunya.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*