Cauen dos rècords d’Espanya al I Gran Premi Diputació de BCN de natació adaptada

Organitzat per la FECPC a les instal·lacions del CN Barcelona

natació adaptada cn barcelona
La competició va viure dos nous rècords d’Espanya // Foto: Imatge cedida per FECPC

Dissabte es va celebrar a les instal·lacions del Club Natació Barcelona el 1er Trofeu Internacional de natació adaptada – Gran Premi Diputació de Barcelona, amb la participació de les diferents federacions esportives catalanes i més de vuitanta nedadors nacionals i estrangers. La competició va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Secretaria General de l’Esport, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, Fundació Prevent, DB Schenker, Obra Social La Caixa, Linde Material Handling i Coca-Cola.

La competició, organitzada per la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) amb el suport de la Diputació de Barcelona, va constar de dues sessions, una matinal i una vespertina. El matí va començar amb el rècord d’Espanya de la nadadora del CN Mataró, Marta Garcia, amb un temps de 3’10.42 en la prova de 100m braça. A més a més, la resta de proves van permetre viure un dels primers propòsits a l’hora d’organitzar aquest esdeveniment que era aconseguir que el món de l’esport adaptat fes més visible la seva tasca de cara a la societat.  La jornada de tarda també va celebrar un rècord d’Espanya (p.h.), en aquest cas del nadador Marc Brull, de l’EE ACELL, en la prova de 100m lliures fent una marca de 1’17.76. També cal destacar els bons resultats obtinguts per la nadadora més internacional, Sarai Gascón, que va revalidar les mínimes A de participació als Jocs Paralímpics de Rio 2016.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La competició es va iniciar amb un minut de silenci amb motiu del recent decés de David Moner, President d’Honor de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC). A continuació, l’equip Sincrogestió, de natació sincronitzada, format per a sis nois i noies amb discapacitat intel·lectual, van representar una exhibició acompanyats de tres nedadors sense discapacitat.

Sarai Gascón (CN Terrassa), segurament la nedadora més internacional, va rebre el premi a millor esportista en la categoria femenina mentre que José Antonio Mari-Alcaraz (Aquatic Campanar) va ser el premiat en categoria masculina.

BANER_300X250

Els equips que van participar a la competició van ser: ADEMI TENERIFE, ARAGUA, CD AQUATIC CAMPANAR, CD MAREASTUR, CN BADIA, CN BARCELONA, CN MATARÓ, CN SABADELL, CN SANT BOI, CN SITGES, CN TERRASSA, CRE BARCELONA, DT BARCELONA, EE ACELL, ESBONAT I AMISTAT, FIDIAS, INDEPENDENT, SAN RAFAEL i LIVERPOOL SC.

Quant a la presència de personalitats, destacar la participació de Susana Closa, Vicepresidenta esportiva del CNB i Jordi Morató, vocal de natació del CNB; així com, el seu President, en Bernat Antràs, que va estat present a la jornada de tarda acompanyat pel President de la FECPC, en Carles MuñozTambé van estar presents, Albert Campabadal, Vicepresident del Grupo Sifu i Esther Eroles, coordinadora de projectes de la Fundació Cruyff, així com, diferents representants federatius.

FECETC_Banner_fira si i millor

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*