Dimecres, 10 agost 2022
Dimecres, 10 agost 2022
IniciDiscapacitatDincat denuncia la vulnerabilitat de les entitats socials davant el bloqueig de...

Dincat denuncia la vulnerabilitat de les entitats socials davant el bloqueig de l’Estat espanyol

dincat bloqueig estat projectes entitats socials
El bloqueig afecta als projectes de les entitats socials // Foto: Grup Mifas

Dincat ha denunciat al Ministeri d’Hisenda, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, conjuntament amb el Cocarmi (Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat), per tal d’exposar la gravetat del bloqueig per part de l’estat espanyol de 10 milions d’euros destinats en els projectes finançats a través de la Convocatòria Ordinària de Subvencions a Projectes i Entitats de caire social (COSPE), a les entitats socials catalanes. En aquest sentit i davant d’aquesta excepcionalitat ha demanat a les institucions una solució immediata al bloqueig.

Per la federació, que agrupa 300 entitats socials i representa els drets de més de 30.000 persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies a Catalunya, aquest bloqueig està castigant el teixit social en els àmbits de Polítiques de Joventut, Acció Cívica i Voluntariat de Catalunya. Moltes entitats comptaven amb aquests diners i, si no els reben pot provocar la seva incapacitat per continuar amb la seva activitat.

El departament ha recordat que la Cospe és una convocatòria plurianual i, per tant, el seu bloqueig no només compromet els programes d’aquest any sinó també els previstos pel 2018, molts dels quals no es podrien executar.

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
El Diari de la DisCapacitat és el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content