Dilluns, 6 desembre 2021
IniciDiscapacitatDia Nacional de la Convenció dels Drets de les Persones amb Discapacitat

Dia Nacional de la Convenció dels Drets de les Persones amb Discapacitat

dia nacional drets persones discapacitat espanya
Seu de l’ONU a Ginebra (Suïssa) // Foto: Wikipèdia

Avui se celebra el Dia Nacional de la Convenció Internacional sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat a Espanya, des que el Govern espanyol el declarés oficialment l’any passat per conscienciar socialment la societat vers aquest col·lectiu.

La Convenció és el tractat internacional de Nacions Unides que promou, protegeix i assegura els drets humans de les persones amb discapacitat en tot el món. Va entrar en vigor l’any 2008, després de ser ratificada pel mínim exigit de Estats membre, entre ells Espanya.

fiare banca etica crowdfunding

La proclamació d’aquest Dia Nacional de la Convenció està impulsada pel ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social, acollint una suggerència del Comitè Espanyol de Representants de les Persones amb Discapacitat (CERMI) del 2014.

Amb aquesta iniciativa es pretén a conscienciar a la societat sobre els principis i els valors de la Convenció i sobre els drets humans en l’esfera de les persones amb discapacitat.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES