Dissabte, 31 juliol 2021
spot_img
prevent_banner_aula2021_375x225
IniciResponsabilitat SocialDental Residency, l’empresa de serveis odontològics per a gent gran i persones...

Dental Residency, l’empresa de serveis odontològics per a gent gran i persones amb discapacitat, dispara el seu creixement

Durant el primer semestre de 2021 ha atès un total de 1.444 persones, una xifra que suposa un augment del 343% respecte a l'any passat

Sergi comas director i fundador dental residency, serveis odontològics
Sergi Comas, director i fundador de la companyia // Foto: Dental Residency

Dental Residency, empresa especialitzada en prestació de serveis odontològics en centres de dia i residències per a gent gran, així com a persones amb diversitat funcional, ha presentat els resultats corresponents al tancament del primer semestre del 2021, que mostren que la companyia ha entrat ja en EBITDA positiu.

L’empresa ha registrant una facturació de 513.493 euros que suposa un increment del 275% en relació al mateix període del l’any passat, i del 82% respecte a 2019. En concret, la facturació va créixer un 185% a Catalunya i un 500% a la Comunitat Valenciana, comunitats en les que compta amb una cartera de més 700 centres atesos.

banner flyer interpersonas

Al llarg d’aquest primer semestre, Dental Residency ha atès un total de 1.444 persones a les dues comunitats, una xifra que suposa un augment del 343% en el nombre de prestacions pel que fa a l’any passat, en què l’activitat es va veure afectada a causa a la greu situació originada per la crisi sanitària de la Covid-19 en residències per a gent gran i centres de dia.

Al mes de setembre la companyia iniciarà les seves operacions a les comunitats de Galícia, Euskadi i Navarra, amb l’objectiu de complir amb el seu compromís d’arribar al 95% del territori nacional a finals de 2022. Amb aquesta expansió, la companyia preveu triplicar els seus ingressos en el tancament de l’exercici 2021.

Sergi Comas, director general i fundador de Dental Residency, ha destacat que “després d’un 2020 marcat per la pandèmia, els resultats del primer semestre del 2021 demostren la indiscutible necessitat d’adaptar l’odontologia a les persones dependents”.

El màxim responsable de la companyia preveu que “l’expansió geogràfica de la companyia, l’envelliment de la població i la manca d’atenció odontològica domiciliària ens permetrà multiplicar per 10 la nostra facturació en 2022”.

Des de l’inici de les seves operacions a l’any 2015, Dental Residency ha atès prop de 50.000 pacients dependents o amb problemes de mobilitat. La companyia ofereix serveis d’atenció en salut bucodental amb totes les garanties de qualitat i un cost raonable a més de 700 residències i centres de dia.

La companyia presta serveis a domicili de salut bucodental a persones grans i persones amb diversitat funcional, i que per la seva situació de dependència o altres circumstàncies no resulta viable que puguin desplaçar-se fins a un centre odontològic.

OFERTA 5è ANIVERSARI !!!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER DIÀRIA PER NOMÉS 7,99€ L'ANY

Necessitem la teva col·laboració per seguir fent un periodisme de qualitat que respecti i doni visibilitat a les persones amb diversitat funcional

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES