Dimarts, 26 octubre 2021
IniciEducació InclusivaDebat online sobre educació especial i ordinària dels menors amb discapacitat en...

Debat online sobre educació especial i ordinària dels menors amb discapacitat en l’etapa escolar

El 28 de setembre a les 18h i organitzat per la CEDDD i FSIE

menor amb discapacitat classe educació especial
La Llei d’Educació fomenta l’escola inclusiva // Foto: Arxiu

El Consell Espanyol per a la Defensa de la Discapacitat i la Dependència (CEDDD) en col·laboració amb a Federació de Sindicats Independents d’Ensenyament (FSIE) organitza el proper dilluns 28 de setembre a les 18h un esdeveniment online per portar a debat l’educació especial i la educació ordinària.

Donarà la benvinguda a l’acte Javier Muñoyerro, secretari general de FSIE, i moderarà el debat Iñigo Alli, vicepresident executiu del CEDDD. Hi intervindran com a experts en els dos models educatius. 

Per part d’educació ordinària, Efrén Carbonell Paret (Director d’ASPASIM), Juan Carlos López (Director del Col·legi Sant Rafael de la Selva de Camp) i Noemí Sativeri (Plataforma Catalana per l’Escola Inclusiva). I per educació especial hi intervindran Julián Ruiz Ruiz (President de ANCEE), Luis Rojo (Plataforma Educació Inclusiva si, Especial també) i M. Esther Jiménez Márquez (FSIE).

Quina educació triar és una de les qüestions que es fan les famílies a la cura d’un menor amb discapacitat en l’etapa escolar. Les famílies, a les fases d’adaptació i assimilació pel qual passa la família de l’infant amb discapacitat, se li afegeix l’haver de triar quin és el camí educatiu millor per a ell.

¿Hi ha un camí educatiu millor quin altre? Encara que en l’actualitat, davant la polèmica Llei d’Educació, es multiplica el foment de l’escola inclusiva, no s’ha de generalitzar la elecció d’aquesta o l’altra, ni descartar la dualitat de les dues, és a dir, l’escolarització compartida. Cada nen/a és diferent, així com les seves necessitats.

Aquesta jornada online està oberta a tothom. Les inscripcions es poden fer a través del correu info@ceddd.org

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES