Curs d’àrbitre nacional d’hoquei en cadira de rodes elèctrica al CAR de Sant Cugat

El 16 i 17 de desembre organitzat per la FEDEPDF i la FCEDF

curs àrbitres nacional hoquei cadira rodes elèctrica
El curs tindrà una durada de 14 hores teòrico pràctiques // Foto: FCEDF

El 16 i 17 de desembre, la Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física (FEDDF) i la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) organitzen el Curs nacional d’àrbitres d’hoquei en cadira de rodes elèctrica a les instal.lacions del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès.

El curs, de 14 hores de durada, serà impartit per Julián Delgado, àrbitre Nacional d’hoquei en cadira de rodes i Salvador Pons, entrenador i àrbitre nacional d’hoquei. Durant els dos dies del curs hi hauran explicacions teòriques sobre les regles de joc, formularis, actes i altres aspectes relacionats amb l’esport i també practiques d’arbitratge al terreny de joc. El darrer dia del curs es realitzaran els exàmens teòrics i pràctics dels futurs àrbitres.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El curs està destinat a totes aquelles persones que li agradi la pràctica esportiva i vulguin conèixer les regles d’un dels esports d’equips més populars dels esports practicats per persones amb discapacitat.

Els interessats poden consultar el següent enllaç per ampliar la informació i també contactar al correu: secretariatecnica@esportadaptat.cat

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*