Cristian Rovira és nomenat nou president de la Confederació Europea d’Empreses Inclusives (EuCIE)

És també vicepresident de la CONACCE i del Grupo SIFU

cristian rovira president eucie berlin
Cristian Rovira, nou president de la Confederació Europea d’Empreses Inclusives // Foto: CONACEE

Cristian Rovira, vicepresident de CONACEE (Confederació Nacional de Centres Especials de Treball, i a la vegada, vicepresident del Grupo SIFU, ha estat nomenat president de la Confederació Europea d’Empreses Inclusives (EuCIE) a la seva l’Assemblea General Anual que es va celebrar a Berlin aquesta passat dijous.

Rovira substitueix al francès Jean Marc Froger al capdavant d’aquesta organització amb l’objectiu d’ampliar el territori d’influència de l’associació arribant la representació d’empreses de treball protegit de vuit països, i focalitzant-se en donar a conèixer la realitat de les empreses inclusives a Europa per tal que tinguin el reconeixement que es mereixen.

BANER_300X250

EuCIE, la Confederació Europea d’Empreses Inclusives és la patronal europea que promou la integració laboral de persones amb discapacitat, a través de les Empreses Inclusives. Representa a 3.775 empreses inclusives de Espanya, França, Bèlgica i Alemanya. Això suposa la integració laboral de 160.000 persones amb discapacitat que integren aquest tipus d’empreses en els quatre països representats.

Entre els principals reptes d’aquesta confederació europea destaquen, en primer lloc, tornar a unificar, promoure i desenvolupar el model d’empreses inclusives com a palanca estratègica de la política de la Unió Europea al voltant de la inclusió activa i l’apoderament de les persones amb discapacitat; en segon lloc, incrementar i promoure el dret europeu universal que garanteix als assalariats amb discapacitat una compensació per la seva reduïda capacitat per treballar sense discriminació ni limitació o restricció de quota; i, finalment, incrementar i promoure un dret europeu universal perquè els treballadors de les empreses inclusives tinguin accés a un treball permanent amb durada indefinida que els permeti donar suport a la realització del seu projecte professional en el mercat laboral ordinari.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*