La Fundació Solidaritat Carrefour lliura desfibril·ladors a entitats que atenen infants amb paràlisi cerebral

Concretament a set entitats membres de la FEPCCAT

fundació carreforur desfibril·ladors intants paràl·lisi cerebral
Acte de lliurament dels equips de cardioprotecció a les entitats // Foto: FEPCCAT

La Fundació Solidaritat Carrefour va lliurar el passat 12 de febrer diversos equipaments tècnics de cardioprotecció o desfribril·ladors a la Federació Catalana de Paràlisi Cerebral i etiologies similars (FEPCCAT) en benefici a set entitats per oferir espais més segurs als més de 300 infants i joves que atenen a diari.

Aquests desfibril·ladors aniran concretament a a Fundació L’Espiga, Fundació ASPACE Cataluña, Nexe Fundació Privada, Institució Balmes, Fundació El Maresme, Associació AREMI y a la Escola Guimbarda.

BANER_300X250

A més de la donació d’aquests equipaments, la Fundació Solidaritat Carrefour ha posat a disposició de les entitats beneficiàries les oportunes accions formatives per al correcte ús d’aquests equips.

L’acte de lliurament va comptar amb la presència del segon tinent d’alcalde de Lleida i regidor de polítiques per als drets de les persones, Xavier Rodamilans, la presidenta de la FEPCCAT, M. Mercè Batlle, de la directora de la Fundació Solidaridad Carrefour, María Cid, i del director general de la Fundació Aspace Catalunya, Carles Sanrama entre representants de les altres entitats membres de la FEPCCAT.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*