La Coordinadora Catalana de Fundacions nomena a Sara Pérez nova gerent de l’entitat

Substitueix en el càrrec a Alba Molas, que portava 25 anys vinculat a l’entitat

sara pérez gerent coordinadora catalana fundacions
Sara Pérez // Foto: Coordinadora Catalana de Fundacions

Sara Pérez Arroyo acaba de ser nomenada nova gerent de la Coordinardora Catalana de Fundacions en substitució d’Alba Molas, que després de 25 anys vinculat a l’entitat, havia manifestat recentment la seva voluntat de deixar el càrrec.

Sara Pérez Arroyo, llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, va néixer a Igualada fa 46 anys i viu a Barcelona. Actualment era gerent a DINCAT associació empresarial, organització que representa més de 200 entitats d’iniciativa social no lucratives (fundacions, associacions i cooperatives) que atenen a persones amb discapacitat intel·lectual a Catalunya. Acumula 17 anys d’experiència en càrrecs directius dins el món associatiu. A més dels darrers quatre anys a DINCAT, va treballar durant 13 anys a l’AEGP (agrupació espanyola de gèneres de punt, amb 300 socis) com directora d’Internacionalització i posteriorment com a Directora Executiva.

BANER_300X250

Aquest relleu en la gerència es produeix en un moment d’expansió de la Coordinadora, que ha augmentat el nombre de fundacions associades, paral·lel a un increment en la quantitat i qualitat d’activitats formatives, iniciatives de networking com els Cafès de Recerca i de l’Àmbit Social i la celebració d’actes arreu del territori.

La Coordinadora Catalana de Fundacions, creada fa trenta anys, representa davant les administracions i l’opinió pública els interessos d’un col·lectiu de més de 530 fundacions de tot tipus i dimensions, que actua bàsicament en els camps de la cultura, l’ensenyament, la sanitat, els serveis socials, la recerca i la cooperació.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*