Convocatòria d’ajuts a empreses que contractin persones destinatàries de l’RMI i en risc d’exclusió social

L’import màxim destinat a la concessió d’aquestes subvencions serà de 200.000 euros

govern mercat laboral discapacitat intel·lectual
Es subvencionaran a les empreses que contractin persones en risc d’exclusió social // Foto: Imatge cedida per Ajuntament de Barcelona

El Govern a través del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha obert la convocatòria per a l’any 2016 per a la concessió de subvencions destinades a les empreses i entitats per incentivar la contractació de persones destinatàries de la renda mínima d’inserció (RMI) i altres col·lectius en risc o situació d’exclusió social, i per a projectes d’autoocupació.

L’import màxim destinat a la concessió d’aquestes subvencions serà de 200.000 euros i el Departament ha previst tres programes per concedir aquesta línia d’ajuts:

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Programa A. Incentius a la contractació de persones destinatàries de l’RMI per part d’empreses i entitats col·laboradores d’inserció.

Programa B. Incentius a la contractació de persones en risc o situació d’exclusió social procedents d’empreses d’inserció per part d’empreses i entitats col·laboradores d’inserció.

BANER_300X250

Programa C. Incentius a l’autoocupació de persones destinatàries de l’RMI i de persones en risc o situació d’exclusió social procedents d’empreses d’inserció.

FECETC_Banner_fira si i millor

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*