Convocades les Beques de suport a l’esport adaptat de la Fundació Grup Sifu

Amb una dotació econòmica total de 5.000 euros

beques fundació grup sifu
Les beques estan destinades a esportistes anònims amb discapacitat // Foto: imatge cedida per Grup SIFU

Sota el títol “El teu repte és un exemple de superació” la Fundació Grup SIFU va obrir la setmana passada la convocatòria per a la presentació de candidatures a les II Beques de Suport a l’Esport Adaptat, dirigit a persones amb discapacitat que desitgin complir un repte esportiu individual durant el proper any.

Amb aquesta iniciativa la Fundació Grupo SIFU vol proporcionar visibilitat a tots aquells esportistes anònims que tenen algun tipus de discapacitat i afavorir la integració en l’àmbit esportiu d’equips d’esportistes amb diversitat funcional, així com sensibilitzar a la societat mitjançant històries de superació personal.

BANER_300X250

Els participants hauran de tenir una discapacitat reconeguda de com a mínim el 33% i presentar la seva candidatura abans del 20 de maig de 2016. Posteriorment, s’obrirà un període de votació pública a través de la pàgina de Facebook de Fundació Grup SIFU i un cop tancades les votacions, el jurat escollirà fins a cinc guanyadors entre els projectes més votats en Facebook. La publicació dels cinc guanyadors de les Beques, que tenen una dotació econòmica total de 5.000 euros, es farà pública el proper 20 de juny.

El C.D. Adapei de Albacete, que pertany a la Asociación Asprona, l’equip de vela de la Fundación Handisport de Mallorca i l’equip de Handbike de Barcelona, van ser els guanyadors de la primera edició de les Beques de Suport a l’Esport Adaptat.

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*