La consellera Dolors Bassa visita el Centre Integral de Montjuïc d’ASPACE

L’entitat porta gairebé 57 anys al costat de les persones amb paràlisi cerebral

consellera dolors bassa visita aspace barcelona
La consellera Dolors Bassa a ASPACE // Foto: ASPACE

La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, ha visitat aquest matí el Centre Integral Montjuïc d’ASPACE, en una visita que ha servit per conèixer de primera mà la tasca que desenvolupa l’entitat envers les persones amb paràlisi cerebral i altres patologies del desenvolupament al llarg de gairebé 57 anys de trajectòria.

Durant la visita guiada, la consellera ha intercanviat opinions i vivències relacionades amb els usuaris, ha escoltat testimonis de com és el dia a dia de les persones usuàries del centre i de la Residència. Ha pogut veure com aquests participen en les activitats diàries, visitant el poliesportiu, la sala de fisioteràpia, la sala multisensorial, la piscina, les aules on es fan tallers, els serveis d’atenció diürna i les unitats de convivència de la residència, entre d’altres.

BANER_300X250

Després de la visita s’ha mantingut una reunió de treball en la que les direccions de les àrees de serveis d’ASPACE han explicat el treball que es realitza en cada una d’elles fent èmfasi en la realitat del sector d’atenció a la persona amb paràlisi cerebral a Catalunya i els reptes de futur de l’entitat.

Durant tota la vista, Dolors Bassa ha estat acompanyada pel president d’ASPACE, Lluís Farrés, el vicepresident, Jordi Portabella, el director general de l’entitat, Carles Sanrama i els membres de la Direcció de les àrees de servei d’ASPACE.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*