Dissabte, 4 desembre 2021
IniciDiscapacitatConferència sobre tuteles i Alzheimer organitzada per DIXIT Tarragona

Conferència sobre tuteles i Alzheimer organitzada per DIXIT Tarragona

alzheimer persones grans
L’Alzheimer afecta sobretot a les persones grans // Foto: Obra Social “la Caixa”

El proper 11 de novembre, tindrà lloc a DIXIT Tarragona la conferència “Tuteles i Alzheimer: quan es modifica la capacitat de les persones” per donar a conèixer les figures de protecció que acompanyen les persones amb trastorns neurodegeneratius.

A l’hora de donar suport a les persones grans que pateixen deteriorament cognitiu, és important conèixer quines són les eines de les que disposen quan es modifica la seva capacitat de prendre decisions legals.

fiare banca etica crowdfunding

Durant la xerrada, es posarà de relleu quins obstacles legals es poden trobar les persones a càrrec de gent gran amb problemes neuro-degeneratius, ressaltant les eines de suport de les que poden disposar, així com de la importància del treball comunitari i en xarxa.

La xerrada anirà a càrrec d’Elena Fernández, llicenciada en psicologia per la Universitat de Barcelona (UB) i màster en gerontologia clínica per la Universitat del Sud de Califòrnia (EUA), i de Paqui Gómez, diplomada en treball social per la Universitat de Saragossa i màster en gerontologia social per la UB.

La conferència començarà a les 12 h. a l’Aula de formació dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a Tarragona: Avinguda Andorra, 9. Tarragona. Les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES