Concurs de contes “L’art de cuidar” sobre aspectes relacionats amb les tasques de cura a Tarragona

Organitzat per l’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer de Tarragona

concurs contes tasques cura tarragona
Els relats han de fer referència a experiències de cura // Foto: Grup MIFAS

L’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer de Tarragona (AFAT) ha obert la convocatòria del concurs literari de contes “L’art de cuidar”, obert a totes aquelles persones de Tarragona que vulguin compartir el seu relat sobre aspectes relacionats amb les tasques de cura. 

Els relats presentats han de complir els següents requisits: estar relacionats amb les tasques de cura d’una altra persona; es poden presentar en català o castellà; es recollirà un relat per participant; i l’extensió dels relats tindrà un mínim de 1.000 i un màxim de 8.000 caràcters.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Es concediran dos premis. Un en categoria infantil per a participants de 8 a 18 anys que tindrà un premi de 50 euros i un lot de material escolar valorat en 50 euros. L’altre serà per categoria adult i tindrà un premi de 100 euros i un lot de llibres valorat en 100 euros.

Els autors han d’enviar els relats i les seves dades de contacte (nom i cognoms, pseudònim, telèfon i correu electrònic) al correu electrònic: afatarragona@fafac.cat

BANER_300X250

Els relats es poden enviar fins el proper 5 de setembre a l’adreça de correu afatarragona@fafac.cat. Per ampliar la informació es pot trucar al telèfon 633687023.

L’acte de lliurament de Premis es farà el dia 16 de setembre a les 18.00 h a la Biblioteca Pública de Tarragona.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*