Dimecres, 24 abril 2024
spot_img
IniciENTITATSCompromís amb la inclusió i la innovació a la primera jornada de...

Compromís amb la inclusió i la innovació a la primera jornada de professionals de la Fundació Aspros del 2024

Ha congregat més de 150 experts provinents de diversos centres i serveis de l’entitat

jornada professionals fundació aspros 2024
La primera jornada de professionals del 2024 va ser un èxit d’assistència // Foto: Fundació Aspros

El passat 26 de gener, la Fundació Aspros va organitzar amb èxit la seva primera jornada de professionals del 2024, congregant més de 150 experts provinents dels diversos centres i serveis de l’entitat. La cerimònia, presentada per Laura Gallego i Jordi Badia, va destacar les línies directives i objectius estratègics que la fundació perseguirà durant el 2024, així com la seva nova estructura organitzativa, orientada cap a la governança democràtica i l’Atenció Centrada en la Persona.

En aquest fòrum, diferents professionals i usuaris atesos van compartir dos projectes innovadors recents. El primer, “Accessibilitat Cognitiva i CAA Fem-ho fàcil”, té com a missió validar i adaptar textos, espais i l’entorn per assegurar la seva accessibilitat universal. El segon, anomenat “TEA”, està lligat a la Llar Urbana Cappont i al centre ocupacional Ciutat Campus, oferint acompanyament comunitari i integral a les persones diagnosticades amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA).

La jornada va culminar amb el monòleg de Marc Buxaderas, un jove amb paràlisi cerebral que utilitza l’humor com a eina per promoure la normalització de la discapacitat. Per posar fi a aquesta jornada enriquidora, els professionals van participar en un animat sopar de germanor, creant un ambient divertit i acollidor. Aquest esdeveniment no només va servir per compartir coneixements i experiències, sinó que també va reflectir el compromís de la Fundació Aspros amb la inclusió, la innovació i el suport integral a les persones amb diversitat funcional.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content