Dijous, 26 gener 2023
Dijous, 26 gener 2023
IniciEntitatsComença la formació de l’edició 2022 del programa SIOAS a la Federació...

Comença la formació de l’edició 2022 del programa SIOAS a la Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECETC)

Amb un curs d’Auxiliar de serveis d’atenció al client

cartell programa formacio sioas
Cartell del Programa SIOAS // Foto: FECETC

El 9 de gener passat es va iniciar la formació del programa SIOAS (Serveis Integrals d’Orientació, Acompanyament i Suport a la inserció de les persones amb discapacitat o trastorns de la salut mental) a la Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECETC), beneficiària de la subvenció per la seva execució. El SIOAS (STC012/22/000031) és una iniciativa impulsada pel Departament d’Empresa de la Generalitat i que té el suport del Fons Social Europeu (FSE). En la formació participen sis alumnes dels 10 que prenen part en aquesta edició, ja que la resta ja treballen o fan treball amb suport.

anunci guies d'arrel

El curs de formació és d’Auxiliar de serveis d’atenció al client i inclou diversos mòduls: el primer, de 60 hores, aprofundeix en l’atenció al ciutadà/client, la mediació i la resolució de conflictes (psicologia del client, comunicació, atenció de col·lectius específics, tècniques d’intel·ligència emocional…) Un segon mòdul, de 40 hores, es dedica a l’atenció telefònica. El tercer, de 10 hores, aborda l’atenció a la diversitat i la igualtat de gènere. La prevenció de riscos laborals, l’extinció d’incendis i els primers auxilis, amb 10 hores cadascun, són altres mòduls de la formació, que es completa a continuació amb coneixements sobre mesures de seguretat i regulació del dret d’admissió, els fulls de reclamacions, etcètera. El curs s’imparteix de manera presencial a les aules del nostre centre col·laborador en matèria formació Sinergia situades al centre de Barcelona.

A més, i com en edicions anteriors, dins el programa SIOAS els professionals de la FECETC contacten amb empreses per intermediar i aconseguir la inserció dels participants i es promouen pràctiques professionals no laborals per a l’actualització de currículums i per a millorar l’ocupabilitat. També es fa un acompanyament de cada usuari a la inserció, a més d’un seguiment i acompanyament emocional per al manteniment del lloc de feina. Si desitgeu participar en properes edicions del programa o voleu fer alguna consulta a la nostra àrea d’inclusió laboral, ens podeu escriure a laboral@fecetc.org o bé trucar a 93 313 48 95.

Banner 300x250px EnBucle3

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content