Educació convoca subvencions dirigides a alumnes amb necessitats especials

Es poden sol·licitar fins el proper 30 de juny

subvencions escola inclusiva
Els ajuts són per alumnes amb necessitats especials // Foto: Imatge d’arxiu

Fins el proper 30 de juny les entitats privades sense ànim de lucre, poden demanar subvencions per a la  realització d’actuacions dirigides a l’atenció per a alumnes amb necessitats específiques de suport educatiu i a la compensació de desigualtats en educació complementàries a les realitzades en els centres docents no universitaris sostinguts amb fons públics.

Aquests ajuts corresponen a la convocatòria de subvencions que ha obert el Ministeri d’Educació, Cultura i Esports per afavorir actuacions educatives d’àmbit estatal o supra autonòmic: escolarització, seguiment i control de l’absentisme escolar en els àmbits de la formació i l’educació.

BANER_300X250

Per altra banda, i també fins el proper 30 de juny, el Ministeri d’Educació, Cultura i Esports convoca subvencions per a actuacions que afavoreixin la utilització de les tecnologies de la informació i de la comunicació per part de l’alumnat amb necessitats educatives especials derivades de discapacitat, escolaritzat en centres docents no universitaris sostinguts amb fons públics. Les bases d’aquesta convocatòria estan definides també en l’àmbit de l’educació i la formació.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*