El Club BUC organitza al Centre Esportiu de Can Dragó la 3a trobada de rugby inclusiu

Serà el proper dissabte 22 d’abril a partir de les 10 hores

cartell rugby inclusiu down catalunya
Cartell jornada 3a trobada de rugby inclusiu // Foto: Down Catalunya

El proper dissabte 22 d’abril l’escola del Barcelona Universitari Club (BUC) organitza la tercera trobada de rugby inclusiu que tindrà lloc al Centre Esportiu Municipal Can Dragó de Barcelona a partir de les 10 hores.

La trobada consisteix en un entrenament conjunt amb els nois i noies de l’escola, seguit del tradicional tercer temps (dinar posterior de germanor). La trobada no té cap cost, només aquells qui es quedin al tercer temps han de pagar 5€ per persona.

BANER_300X250

Malgrat el que pugui semblar, el rugby és un esport amb una vocació tremendament inclusiva. De fet, de les anteriors dues trobades ha sorgit un grup de sis nois i noies amb síndrome de Down que entrena i juga setmanalment amb alguna de les categories del BUC, i que òbviament hi seran també el dia 22.

Les confirmacions per participar en aquesta trobada s’han de fer abans d’aquest dijous 13 (o a tot estirar dimarts 18) a través del correu a info@sindromedown.cat i indicant nom i cognoms dels participants i si es quedaran o no al tercer temps.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*