Cinc-quanta esportistes amb discapacitat intel·lectual a la nova edició de la Pau Gasol Academy

Se celebra del 3 al 8 de juliol al CEM Mundet

pau gasol sergi grimau esportistes discapacitat intel·lectual
Pau Gasol amb Sergi Grimau // Foto: Special Olympics

Un total de 50 esportistes amb discapacitat intel·lectual, dels 350 de totes les categories i seccions, estan participant aquesta setmana en una nova edició del campus Pau Gasol Academy que se celebra del 3 al 8 de juliol.

Per a Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL és molt important poder ser presents en esdeveniments esportius i socials d’aquesta magnitud ja que, com comentava el president de Special Olympics Catalunya, Sergi Grimau, a la presentació ‘L’esport ens fa iguals a tots’ “és un punt més cap a l’integració i complir un dels nostres objectius que és fer més visible el moviment Special Olympics i les persones amb discapacitat intel·lectual”.

El CEM Mundet acull de dilluns a divendres l’entrenament amb entrenadors titulats en preparació física, coaching, alimentació i entrenadors de bàsquet, tots ells sota la supervisió del jugador de la NBA, Pau Gasol.

Per a la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya és molt important contar amb una secció específica pels esportistes amb discapacitat intel·lectual i que la Pau Gasol Academy aposti per tenir aquesta secció Special Olympics, un pas més cap a la integració i inclusió.

banner-electium_300x250-V3_nou copy

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*