CEAFA crea un grup d’experts per a malalts en la fase inicial de l’Alzheimer

Està composat per 7 persones amb la malaltia en aquesta fase

grup experts alzheimer fase inicial
Membres del grup de treball anomenat PEPA // Foto: CEAFA

Els malalts d’Alzheimer tindran veu pròpia gràcies a la Confederación Española de Alzheimer (CEAFA), que ha creat un grup de treball amb persones afectades per la malaltia en la seva fase inicial. Una gran iniciativa que permetrà conèixer de primera mà el seu dia a dia, amb les seves circumstàncies i dificultats, i ajudarà a prendre decisions ajustades a la realitat que viu la gent afectada.

Concretament han posat en marxa el Panel d’Experts d’Persones amb Alzheimer (PEPA), que posarà les bases que assegurin la participació activa de les persones amb Azheimer en els processos d’abordament de la malaltia i de les conseqüències generades per aquesta que puguin establir-se en el futur.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Amb aquesta iniciativa es pretén escoltar les veu de les persones amb Alzheimer, buscant les seves aportacions davant temes que els influeixen directament, i per extensió, a les seves famílies i al conjunt de la societat.

La diferència substancial entre el PEPA i anteriors panels d’experts és que ara les opinions de les persones amb Alzheimer no només són conegudes, sinó també, i sobre tot, valorades i preses en consideració, posant d’aquesta manera a les persones amb Alzheimer en el centre d’atenció i interès de les polítiques de l’atenció socio-sanitària.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*