Divendres, 22 octubre 2021
IniciCulturaCicle de webinaris sobre accessibilitat i inclusió en les arts escèniques a...

Cicle de webinaris sobre accessibilitat i inclusió en les arts escèniques a Espanya i Amèrica Llatina

Organitzada per la Asociación Hazlo Accesible amb sessions els dies 3, 10, 17 i 24 de març

cicle webinaris teatre accessible espanya i america llatina
El cicle es podrà seguir simultàniament a Espanya i Ecuador // Foto: Teatro Accesible

La Asociación Hazlo Accesible farà quatre webinaris que aborden temàtiques relacionades amb plataformes de teatre en línia en el món, experiències de teatre inclusiu i accessible a Espanya i Llatinoamèrica i la presentació de Teatro Contigo, un nou web de teatre virtual accessible. Els webinaris es transmetran per Facebook i Zoom i comptaran amb subtitulat i llengua de signes.

Els quatre webinaris sobre accessibilitat i inclusió en les arts escèniques seran els dies 3, 10, 17 i 24 de març a les 16 hores d’Espanya i les 10 hores d’Equador. Durant les jornades, hi participaran destacats professionals i experts en accessibilitat i inclusió d’Espanya i Amèrica Llatina.

El cicle començarà el dimecres 3 de març amb la presentació de Teatro Contigo, una nova plataforma web de teatre virtual accessible creada per la Asociación Hazlo Accesible i el Teatro Patio de Comedias de Quito, Equador.

El 10 de març, el conversatori aprofundirà en Plataformes de teatre línia en el món, mentre que el 17 de març, el webinar tractarà sobre Experiències de teatre accessible i inclusiu a Espanya.

El cicle finalitzarà el 24 de març amb una sessió que tractarà sobre experiències de teatre inclusiu i accessible en Amèrica Llatina.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES