La cerverina Vero Torra seleccionada per participar als Mundials Special Olympics a Abu Dhabi el 2019

L’esportista catalana pertany al Club Esportiu de l’Associació Alba

vero torra mundials special olympics abu dhabi 2019
Vero Torra estarà presents en els Mundials Special Olympics d’Abu Dhabi // Foto: Associació Alba

L’esportista catalana Verònica Torra del Club Esportiu de l’Associació Alba ha estat seleccionada per formar part de la delegació espanyola de bàsquet als Mundials Special Olympics que es faran l’any 2019 a Abu Dhabi (Emirats Àrabs).

Torra, de 30 anys i de Cervera, és una gran apassionada de l’esport, especialment del bàsquet, però també forma part de l’equip de futbol i competeix en la disciplina de natació. Com a Club Alba, participa durant tot l’any en els campionats organitzats per la Federació ACELL en l’àmbit territorial i català, així com en els Jocs Special Olympics Catalunya, que tenen lloc cada dos anys amb presència d’esportistes de delegacions de Catalunya, de l’Estat i internacionals.

Aquest serà la segona vegada que Vero Torra participarà als Mundials Special Olympics, ja que també va estar present a l’edició d’aquesta competició internacional que es va celebrar a Xangai (Xina) l’any 2007.

Els Mundials Special Olympics se celebraran a Abu Dhabi (Emirats Àrabs) del 14 al 21 de març del 2019. Hi participaran 7.000 esportistes de seleccions de tot el món que competiran en 24 disciplines esportives com bàsquet, handbol, futbol, natació, volei, bàdminton, volei platja, tennis, atletisme, tennis taula, ciclisme, kaiac, vela, triatló, gimnàstica rítmica, gimnàstica esportiva, judo, petanca equitació, golf i halterofília, entre altres.

Quan no fa esport, la seva gran passió, la Vero Torra treballa a l’escola Maria Mercè Marçal de Tàrrega com a ajudant de cuina i també com a monitora de menjador a través del servei que gestiona Quàlia, l’àrea de projectes educatius de l’Associació Alba.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*