Concert de Gospel per celebrar els 15 anys de la Fundació d’Ajuda i Investigació del Trastorn Límit de Personalitat

El dissabte 20 de gener a l’Orfeó Martinenc de Barcelona

cartell concert gospel tlp 15 anys
Cartell de concert de Gospel // Foto: Fundació TLP

Amb motiu del 15è aniversari de la creació de la Fundació Privada d’Ajuda i Investigació del Trastorn Límit de Personalitat (TLP), l’entitat organitza el proper dissabte 20 de gener a les 18:30h un concert de Gospel al Teatre de l’Orfeó Martinenc de Barcelona

L’any 2002 naixia la primera i única associació a Catalunya amb la finalitat d’ajudar les persones que tenen un familiar amb Trastorn Límit de la Personalitat. Després de 15 anys de treball incansable, l’entitat avui és ja una Fundació que dona suport, consol i eines a les persones que es relacionen amb els afectats d’aquest trastorn. L’objectiu és aconseguir millorar la convivència i millorar la qualitat de vida de tots ells.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El TLP és un trastorn molt desconegut i incomprès, i causa un malestar molt gran tant a la persona que el pateix com als seus familiars. La Fundació Privada d’Ajuda i Investigació del Trastorn Límit de la Personalitat (Fundació TLP) té com a objectiu complementar l’escassa informació, orientació i oferta terapèutica disponible sobre aquest trastorn.

FECETC_Banner_fira si i millor

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*