Visites guiades de l’ONCE a ‘El Racó d’en Tete Montoliu’ per la Festa del barri de Sant Antoni

Aquest divendres 12 de gener a partir de les 17 hores 

visites guiades once racó tete montoliu
Panoràmica de l’exposició de ‘El Racó d’en Tete’ // Foto: ONCE Catalunya

Aquest divendres 12 de gener, amb motiu de la Festa Major del barri de Sant Antoni, l’ONCE Catalunya amb l’associació Talia Olympia i la Comissió de la Festa, organitzen visites guiades a ‘El Racó d’en Tete Montoliu’ i un concert homenatge de jazz a la seva figura amb el duo format per Ismael Dueñas i Mireia Feliu. Ambdues activitats són gratuïtes.

‘El Racó d’en Tete’ és una exposició al Hall de l’Auditori de l’Edifici ONCE Catalunya (Gran Via, 400) inaugurada el passat 28 de març de 2017, amb objectes personals del genial músic, entre els quals destaquen el seu piano, un vestit smoking amb el que va oferir el seu últim concert a Barcelona al Palau de la Música el 21 de març de 1997, caricatures, cartells dels seus concerts, cartes particulars, premis i medalles, com la Creu de Sant Jordi o la insígnia d’or i brillants del Barça.Entre els més de 200 articles de la mostra es poden veure 112 caràtules dels seus discos, correspondència personal amb Joan Manuel Serrat i Xavier Cugat, un poema que li va dedicar Joan Ollé, un dels seus rellotges, quadres o els seus aparells de ràdio.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Les visites guiades d’aquest divendres es faran cada 30 minuts a partir de les 17.00 h. i fins a les 19.30 h. A les 20.00 h. a l’Auditori de l’ONCE hi haurà el Concert de Jazz amb Ismael Dueñas i Mireia Feliu.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*