Dissabte, 2 desembre 2023
- PUBLICITAT -spot_img
IniciINCLUSIÓ LABORALCepsa i la Fundació Randstad posen en marxa un programa per impulsar...

Cepsa i la Fundació Randstad posen en marxa un programa per impulsar l’ocupació de persones amb discapacitat

Deu persones amb diversitat funcional s’incorporaran durant 3 mesos a les seves oficines a Madrid

campanya 25N diba
programa d'inserció laboral persones amb discapacitat cepsa
Benzinera de CEPSA, companyia que promou la diversitat i la inclusió // Foto: Wikimedia Commons

Cepsa i la Fundació Randstad llancen un nou programa de formació adreçat a persones amb discapacitat. Es tracta d’un projecte pel que deu persones amb discapacitat s’incorporaran durant tres mesos a la companyia per formar-se a les seves oficines de Madrid, i que posteriorment podran optar a les vacants que poguessin sorgir a la companyia.

Mitjançant aquesta convocatòria, els aspirants seran formats en habilitats i coneixements que els permetran afrontar amb garanties els reptes del mercat laboral, amb el suport dels empleats de la companyia.

En paraules d’Inés Segòvia, responsable de Diversitat i Inclusió de Cepsa: “Amb aquesta iniciativa, que impulsem juntament amb la Fundació Randstad, apostem per un nou projecte formatiu bidireccional, en què els mateixos professionals de Cepsa formaran els integrants del programa, combinant així l’aprenentatge i la millora de l’ocupabilitat dels participants amb l’acostament dels nostres professionals al món de la discapacitat”. Alhora, María Viver, directora de Fundació Randstad, ha volgut recalcar “la importància de la coresponsabilització dels diferents agents en el desenvolupament de programes d’inclusió i diversitat a empreses”.

La Fundació Randstad farà la selecció dels participants, que contaran amb una dotació econòmica durant el procés formatiu i hauran de comptar amb el certificat de discapacitat igual o superior al 33% amb estudis de Formació Professional de diferents branques, com per exemple administració i finances, activitats comercials, gestió administrativa, relacions laborals o assistència a la direcció) o experiència convalidable.

Campanya 25N Diputació de Barcelona

Dins del seu compromís amb la diversitat i inclusió, Cepsa s’ha fixat com a objectiu per al 2025 comptar amb un 2% de professionals amb discapacitat a la seva plantilla i un 1% a les seves empreses col·laboradores.

A més d’iniciatives com la que impulsa amb Fundació Randstad, la companyia desenvolupa un intens programa d’accions de sensibilització i formació a persones amb discapacitat, i compta amb altres programes d’atracció de talent, com ara Challenging U, dirigit a joves recent graduats, en què Cepsa es marca el compromís d’incorporar un 7% de persones amb discapacitat.

D’altra banda, Cepsa compta amb tres xarxes d’empleats que contribueixen a impulsar la diversitat i donar solidesa des de la plantilla a la cultura d’igualtat i tracte just que promou la companyia en les tres dimensions en què treballa principalment: gènere, LGBTI+ i discapacitat. Al de la discapacitat, la xarxa d’empleats Capaz promou entre els empleats de Cepsa iniciatives per sensibilitzar sobre la inclusió de persones amb discapacitat als entorns laborals.

Secció patrocinada per
FECETC color logo

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content