Cardedeu acollirà la Jornada Anual de treball sobre el servei de suport a la pròpia llar de la Federació DINCAT

L'organitza per primer cop la Fundació Lluïsa Oller

jornada anual dependència llar servei autonomia
La jornada també girarà entorn a l’habitatge i l’autonomia personal // Foto: Imatge cedida per l’Ajuntament de Lleida

El proper divendres 4 d’octubre la Fundació Lluïsa Oller acollirà a Cardedeu per primer cop la jornada anual de treball sobre el servei de suport a la pròpia llar – servei de vida independent, organitzada a través de la Federació d’entitats que treballen per a les persones amb discapacitat, DINCAT.

Més d’un centenar de persones vinculades a les entitats federades reflexionaran entorn als reptes de futur d’aquest servei, que consisteix en oferir un suport a persones amb discapacitat intel·lectual que viuen de manera autònoma a la seva pròpia llar. Enguany, a més, la celebració d’aquesta jornada coincideix amb el procés de transició del que fins ara es denominava programa per tal de convertir-ho en un servei.

BANER_300X250

La jornada, que se celebrarà al Teatre Auditori de Cardedeu, comptarà amb la presència de Manel Palou, President de DINCAT i de la Fundació Lluïsa Oller, i representants del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i de l’Ajuntament de Cardedeu (encara per confirmar).

La sessió girarà al voltant de cinc taules on es tractaran temes com ara ara: Es reprodueixen en els habitatges d’inclusió aspectes propis d’un funcionament institucional? Com podem afavorir l’autogestió? Com donem suport en la presa de decisions? Quina és la funció del SAPLL en la relació de la persona amb el seu entorn? Treballem amb prou flexibilitat?

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*