Dijous, 2 desembre 2021
IniciEntitatsCardedeu acollirà la Jornada Anual de treball sobre el servei de suport...

Cardedeu acollirà la Jornada Anual de treball sobre el servei de suport a la pròpia llar de la Federació DINCAT

jornada anual dependència llar servei autonomia
La jornada també girarà entorn a l’habitatge i l’autonomia personal // Foto: Imatge cedida per l’Ajuntament de Lleida

El proper divendres 4 d’octubre la Fundació Lluïsa Oller acollirà a Cardedeu per primer cop la jornada anual de treball sobre el servei de suport a la pròpia llar – servei de vida independent, organitzada a través de la Federació d’entitats que treballen per a les persones amb discapacitat, DINCAT.

Més d’un centenar de persones vinculades a les entitats federades reflexionaran entorn als reptes de futur d’aquest servei, que consisteix en oferir un suport a persones amb discapacitat intel·lectual que viuen de manera autònoma a la seva pròpia llar. Enguany, a més, la celebració d’aquesta jornada coincideix amb el procés de transició del que fins ara es denominava programa per tal de convertir-ho en un servei.

fiare banca etica crowdfunding

La jornada, que se celebrarà al Teatre Auditori de Cardedeu, comptarà amb la presència de Manel Palou, President de DINCAT i de la Fundació Lluïsa Oller, i representants del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i de l’Ajuntament de Cardedeu (encara per confirmar).

La sessió girarà al voltant de cinc taules on es tractaran temes com ara ara: Es reprodueixen en els habitatges d’inclusió aspectes propis d’un funcionament institucional? Com podem afavorir l’autogestió? Com donem suport en la presa de decisions? Quina és la funció del SAPLL en la relació de la persona amb el seu entorn? Treballem amb prou flexibilitat?

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES