Diumenge, 5 desembre 2021
IniciEntitatsCampanya de MIFAS per comprar tauletes que ajudin a connectar a les...

Campanya de MIFAS per comprar tauletes que ajudin a connectar a les persones

campanya crowfunding tauletes mifas
Cartell de la campanya de crowfunding // Foto: Grup MIFAS

Les comunicacions per vies telemàtiques s’han convertit en una eina imprescindible per mantenir el contacte durant el temps de confinament. Per això MIFAS ha llançat una campanya de recollida de fons per comprar tauletes i facilitar la comunicació entre les persones usuàries dels seus centres assistencials, famílies i treballadors.

Des que es va decretar l’estat d’alarma, el passat 16 de març, els centres de centres de dia ubicats a Riudellots de la Selva i Vilafant van tancar les seves portes deixant a les seves llars un total de 88 persones amb gran discapacitat.

fiare banca etica crowdfunding

L’entitat ha fet tot el possible per cobrir totes les seves necessitats a distància (acompanyaments mèdics, fer la compra…) i donar suport emocional.  Però la realitat que el 60% d’aquestes persones estan totalment aïllades en el seu entorn social per diferents circumstàncies.

Per donar resposta a aquesta situació MIFAS pretén facilitar-los tauletes per afavorir el contacte amb els professionals i companys del centre i alhora evitar la pèrdua de les seves capacitats cognitives i comunicatives.

L’objectiu és recaptar 4.000€ per a la compra de 20 tauletes que l’entitat gestionarà i facilitarà a aquelles persones que no disposen de cap eina tecnològica.

Els donatius es poden fer a través de la plataforma migranodearena.org i el nom de la campanya és “Tablets per combatre l’aïllament social durant el coronavirus”.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES