Campanya de l’ICD per destacar el compromís de la societat catalana amb l’equitat de gènere

El 8 de març es celebra el Dia Internacional de les Dones

cartell institut catala de les dones
Cartell de la campanya // Foto: Imatge cedida per l’ICD

Per commemorar el proper 8 de març el Dia Internacional de les Dones, l’Institut Català de les Dones (ICD) està divulgant la campanya “Compromís amb l’equitat de gènere. #Equitat8m” amb la imatge simbòlica d’unes mans de dones que demanen la paraula sobre un fons de color lila.

La presidenta de l’Institut Català de les Dones, Teresa M. Pitarch, ha explicat que “l’objectiu de la imatge commemorativa del 8 de març és fer un reconeixement al feminisme i a la lluita històrica de les dones per aconseguir l’equitat de gènere, i posar de relleu el compromís del conjunt de tota la societat catalana per avançar de manera eficaç i efectiva cap una igualtat d’oportunitats real entre dones i homes”.

banner_dental

Segons Teresa M. Pitarch, “aquest avenç serà possible gràcies al desplegament de la Llei 17/2015 de 21 de juliol, d’igualtat efectiva de dones i homes, que és fruit d’un llarg camí de les dones a favor dels seus drets, i que ara també executarem comptant amb la participació i el suport del teixit d’entitats de dones del nostre país”.  

“Compromís amb l’equitat de gènere. #Equitat8m” és una campanya unitària de la Generalitat, diputacions i entitats municipalistes que serà divulgada pels mitjans de comunicació propis de les institucions que la signen. A través del web de l’ICD tothom que ho vulgui pot aconseguir el cartell i els diferents formats per a la seva divulgació electrònica.

El dimarts dia 8 tindran lloc els actes institucionals a tot el territori on es llegirà la Declaració institucional del Govern de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*