El pianista barcelonès cec Ignasi Terraza inaugurarà la XV Bienal de Música ONCE

Presentarà el seu darrer espectacle ‘Imaginando Miró’

Ignasi Terraza tocant el piano
El pianista barcelonès obrirà la Bienal de Música // Foto: Imatge cedida per ONCE

El pianista cec barcelonès Ignasi Terraza serà l’encarregat d’inaugurar la XV Bienal de Música ONCE que se celebra del 2 al 5 de març per diferents províncies de Castella-La Manxa. La primera actuació la farà el dia 2 en un concert que oferirà a la ciutat de Toledo en el que juntament amb el seu grup Ignasi Terraza Trio mostrarà el seu espectacle “Imaginando Miró”.

Ignasi Terraza és una dels pianistes de jazz més destacats de l’Estat espanyol, amb una àmplia projecció internacional. Al 2009 va ser distingit amb el primer premi de la Jacksonville International Jazz Piano Competition als Estats Units. Compta amb una àmplia discografia que abasta més de 30 referències editades en el nostre país.

BANER_300X250

El seu estil parteix de la tradició del jazz amb influències Oscar Peterson i Ahmad Jamal, entre altres i amb el transfons de la música clàssica europea, per desenvolupar una veu pròpia amb un sentit molt personal ple de virtuosisme, en una música en la que destaquen la força rítmica del swing i la sensibilitat de la seva expressió.

En el seu darrer espectacle ‘Imaginando Miró’ es donen la mà el jazz i la pintura en un sèrie de peces inspirades en els quadres del pintor Joan Miró composades pel pianista i interpretades pel seu grup. El pianista català aprofitarà també la seva participació en la Bienal per presentar el seu nou treball en solitari. La participació de Ignasi Terraza a la Bienal de Música conclourà amb la seva actuació el dijous 3 en el Teatre Municipal Quijano de Ciutat Reial.

La XV Bienal de Musíca ONCE, amb seu principal a Toledo, arribarà també a les localitats de Ciutat Real, Sonseca, Alcázar de San Juan, Albacete, Manzanares, Cuenca, Guadalajara i Talavera de la Reina.

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*