Caminada solidària amb la sordceguesa a Barcelona per sensibilitzar i apropar a la societat

El 29 de setembre i organitzada per l’APSOCECAT

cartell caminada solidària sordceguesa apsocecat
Cartell de la caminada solidària amb la sordceguesa // Foto: APSOCECAT

El proper dissabte 29 de setembre l’Associació Catalana pro Persones amb Sordceguesa (APSOCECAT) organitza una caminada solidària amb la sordceguesa amb l’objectiu de sensibilitzar a la societat sobre aquesta discapacitat i oferir un punt de trobada on les persones puguin apropar-se a la sordceguesa en un entorn lúdic i esportiu. La invitació està oberta a famílies, a grans i petits i a qualsevol persona que vulgui conèixer la sordceguesa.

El punt de trobada serà a les 9:30h a la seu de l’entitat per recollir la samarreta. A les 10h està marcada l’hora de sortida del recorregut, que serà des de la seu de l’entitat, al Carrer Leiva 2D, molt a prop del Mercat d’Hostafrancs de Barcelona, fins la Caseta del Migdia, en la zona del Castell de Montjuïc.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

A més de la caminada, durant la jornada es faran diverses activitats divulgatives com recorreguts en condicions simulades de sordceguesa (amb bastó, ulls i orelles tapades) i tallers de llengua de signes i accessibilitat adreçats als més petits.

La inscripció a la Caminada solidària amb la sordceguesa demana un donatiu de 9 € i inclou una samarreta tècnica amb l’alfabet de la llengua de signes (LSC).

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*