Diumenge, 5 desembre 2021
IniciResponsabilitat SocialCaixaBank dona suport al projecte de fusteria del Grup Alba per generar...

CaixaBank dona suport al projecte de fusteria del Grup Alba per generar ocupació terapèutica i futurs llocs de treball

El projecte de ‘Cal Carreter’ és una nova activitat que va néixer a partir de la demanda d’alguns usuaris de l’entitat

visita caixabank projecte fusteria grup alba
Visita de membres de CaixaBank al projecte de fusteria El Carreter // Foto: Grup Alba

CaixaBank, a través d’una aportació econòmica de la Fundació “la Caixa”, ha mostrat el seu suport al projecte de fusteria de Cal Carreter del Grup Alba per generar ocupació terapèutica i en un futur nous llocs de treball.

El projecte de fusteria va néixer a partir de la demanda d’algunes persones usuàries del Grup Alba i pretén oferir-los una altra línia d’activitat artística- terapèutica a la qual es poden sumar i que pot resultar més afí als seus interessos i motivacions. 

fiare banca etica crowdfunding

La fusteria els ha de permetre desenvolupar les seves aptituds i habilitats físiques i socials, canalitzar el seu potencial creatiu a través d’una altra forma d’expressió, reforçar la seva autoestima, i generar-los satisfacció personal. A més, els permetrà formar-se en l’ús d’eines i maquinària, així com en les principals tècniques per desenvolupar tasques de fusteria. L’activitat també pot generar a mig termini oportunitats laborals a alguna persona del centre ocupacional i inclòs pot esdevenir un centre especial de treball a més llarg termini.

Per altra banda, el projecte pretén produir una nova línia de productes de fusta amb valor social.

Aquests productes poden ser utilitzats pels serveis del Grup Alba, com ara material lúdic i educatiu per a l’Escola Alba, o es poden vendre per aconseguir ingressos que es reinvertiran en el projecte i que també serviran per finançar activitats de lleure.

A més de l’elaboració de productes, també es podran oferir serveis de manteniment de mobiliari urbà de fusta o treballs personalitzats per a empreses, com les caixetes niu que es van fer l’any 2020 pel Canal Segarra Garrigues.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES