Benestar Social i Família i els Jocs Mediterranis Tarragona 2017 signen un conveni pel foment del voluntariat

L'acord pretén unir sensibilitats

Benestar social
La consellera en el moment de la signatura // Imatge cedida per Gencat
La vicepresidenta del Govern i consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, i l’alcalde de Tarragona i president de la Fundació Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros, han signat aquest migdia un conveni de col·laboració pel foment de l’associacionisme i el voluntariat en el marc dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. L’acte de signatura ha tingut lloc a la sala d’actes de l’Ajuntament de Tarragona.
Benestar social
La consellera en el moment de la signatura // Imatge cedida per Gencat
L’acord signat pretén teixir complicitats entre la Fundació Tarragona  2017 i el Departament de Benestar Social i Família de cara a l’organització dels Jocs Mediterranis. La col·laboració es concretarà en donar suport a les entitats del territori i als seus voluntaris en el context de les activitats vinculades a les competicions, així com en accions conjuntes de difusió, sensibilització i formació.
La vicepresidenta del Govern, Neus Munté, ha manifestat que amb aquest conveni “d’una banda volem aprofitar l’experiència i el coneixement de les entitats de voluntaris que ja operen a la demarcació de Tarragona i, de l’altra, volem canalitzar el compromís i la implicació dels voluntaris dels Jocs perquè la seva empenta i la seva força perduri en el temps i contribueixi a consolidar un model de societat més cohesionada”.
Per la seva banda, el president de la Fundació Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros, ha destacat la importància del voluntariat dels Jocs Mediterranis i ha afegit que “la Generalitat de Catalunya ha manifestat sempre el suport als Jocs i, en aquest sentit, aquest conveni amb el Departament de Benestar Social i Família ens permetrà donar un impuls encara més gran al nostre voluntariat, que serà sense cap mena de dubte un dels pilars fonamentals de l’èxit de Tarragona 2017”.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*