Benestar Social i Família i els Jocs Mediterranis Tarragona 2017 signen un conveni pel foment del voluntariat

L'acord pretén unir sensibilitats

Benestar social
La consellera en el moment de la signatura // Imatge cedida per Gencat
La vicepresidenta del Govern i consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, i l’alcalde de Tarragona i president de la Fundació Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros, han signat aquest migdia un conveni de col·laboració pel foment de l’associacionisme i el voluntariat en el marc dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. L’acte de signatura ha tingut lloc a la sala d’actes de l’Ajuntament de Tarragona.
Benestar social
La consellera en el moment de la signatura // Imatge cedida per Gencat
L’acord signat pretén teixir complicitats entre la Fundació Tarragona  2017 i el Departament de Benestar Social i Família de cara a l’organització dels Jocs Mediterranis. La col·laboració es concretarà en donar suport a les entitats del territori i als seus voluntaris en el context de les activitats vinculades a les competicions, així com en accions conjuntes de difusió, sensibilització i formació.
La vicepresidenta del Govern, Neus Munté, ha manifestat que amb aquest conveni “d’una banda volem aprofitar l’experiència i el coneixement de les entitats de voluntaris que ja operen a la demarcació de Tarragona i, de l’altra, volem canalitzar el compromís i la implicació dels voluntaris dels Jocs perquè la seva empenta i la seva força perduri en el temps i contribueixi a consolidar un model de societat més cohesionada”.
Per la seva banda, el president de la Fundació Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros, ha destacat la importància del voluntariat dels Jocs Mediterranis i ha afegit que “la Generalitat de Catalunya ha manifestat sempre el suport als Jocs i, en aquest sentit, aquest conveni amb el Departament de Benestar Social i Família ens permetrà donar un impuls encara més gran al nostre voluntariat, que serà sense cap mena de dubte un dels pilars fonamentals de l’èxit de Tarragona 2017”.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*