Diumenge, 5 desembre 2021
IniciDiscapacitatBarcelona Macula Foundation guardonada per l’ADVC per un estudi d'investigació sobre malalties...

Barcelona Macula Foundation guardonada per l’ADVC per un estudi d’investigació sobre malalties visuals

advc premi investigacio malalties visuals
El Dr. Jordi Monés durant la presentació de l’estudi // Foto: ADVC

L’Associació Discapacitat Visual Catalunya: B1+B2+B3 presidida per Manel Martí, ha guardonat amb un premi únic de 25.000€ a la Barcelona Macula Foundation pel seu ‘Estudi del microbioma intestinal i oral en degeneració macular associada a l’edat (DMAE) (MICROB-EYE-OME)’, presentat pel seu director Dr. Jordi Monés, L’objetiu d’aquest estudi és investigar una possible relació entre l’estat del microbioma i les patologies visuals o oculars com la DMAE.

A l’acte, presentat per Asha Miró, han assistit el Robert Fabregat, Director General de Recerca i Innovació en Salut del Dept. de Salut de la Generalitat de Catalunya, Maite Aymerich, Directora General de currículum i personalització del Departament d’Educació, i Aina Plaza, Subdirectora General del Dept. de Treball, Afers Socials i famílies de la Generalitat de Catalunya.

fiare banca etica crowdfunding

El projecte guanyador ha estat escollit per un jurat format per membres de l’Associació Discapacitat Visual Catalunya: B1+B2+B3, de la Societat Catalana d’Oftalmologia i del Col·legi Oficial d’Òptics i Optometristes de Catalunya. L’objectiu d’aquest premi és avançar en la cura i prevenció de les malalties visuals.

L’ADVC és una entitat sense ànim de lucre amb més de 25 anys d’història que ofereix serveis a persones amb discapacitat visual per millorar la seva qualitat de vida i exerceix una tasca de divulgació i sensibilització de la problemàtica del col·lectiu per aconseguir millorar la seva integració social i promoure l’educació visual.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES