Barcelona fa una campanya per millorar l’accessibilitat dels establiments de la ciutat

L’Ajuntament escull l’aplicació mòbil “Mapp4all”

mapp4all accessibilitat establiments
Mapp4all és l’app de geolocalització escollida per l’Ajuntament // Foto: Mapp4all

Des del passat 11 de juliol, l’Ajuntament de Barcelona a través de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) està impulsant un projecte que té com a objectiu digitalitzar l’accessibilitat dels establiments públics i privats de la ciutat.

Per poder dur a terme aquest projecte, l’Ajuntament ha contractat a un total de 20 persones formades per l’entitat Barcelona Activa, que s’encarregaran d’analitzar la situació real de com es troba actualment la xarxa de comerços a la ciutat en relació a l’accessibilitat per a les persones amb discapacitat.

BANER_300X250

L’objectiu d’aquest anàlisi és reconèixer aquells establiments que s’han adaptat a les necessitats d’aquest col·lectiu i a la vegada conèixer de primera mà els aspectes en els que es necessari seguir treballant per a millorar per aconseguir convertir Barcelona en la ciutat amb major informació sobre accessibilitat dels comerços de tot el món.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Barcelona ha escollit l’aplicació mòbil anomenada ‘Mapp4all’ que geolocalitza tota la informació sobre els locals amb accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda, amb discapacitat visual i auditiva. Aquesta aplicació compta amb un total de 45.000 locals inscrits des que es va activar al 2015.

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*