Bankia destina 775.000 euros a projectes i patrocinis socials a Catalunya

Durant el primer semestre de l’any 2016

projectes socials bankia catalunya
L’entitat financera està compromesa amb la Responsabilitat Social // Foto: Bankia

Bankia ha destinat durant el primer semestre de l’any 775.000 euros a projectes i patrocinis socials a Catalunya, i ha donat suport a 38 ONG de les quatre províncies catalanes, principalment en l’àmbit del foment de l’ocupació, els programes de suport a persones amb discapacitat, així com a plans de desenvolupament local i rural.

Així, l’entitat financera ha col·laborat amb 300.000 euros amb la Fundació Oportunitas, a través de microcrèdits, ajuda a l’exclusió social i laboral mitjançant l’activitat emprenedora i d’auto ocupació.

BANER_300X250

A més, ha signat programes d’ocupació amb Creu Roja per 18.300 euros per ajudar a millorar l’ocupació de les persones més grans de 45 anys a través de cursos de formació i orientació.

Quant a la integració laboral de persones amb discapacitat a Catalunya, cal destacar l’acord de quasi 60.000 euros al que ha arribat Bankia amb les associacions La Fageda, Baix Montseny, Femarec, Alpi, la Fundació Privada Maresme i la Fundació Molí d’en Puigvert.

Per altra banda, l’entitat ajuda amb més de 180.000 euros als plans d’atenció als més vulnerables de 26 ONG dins del programa ‘Red Solidaria’. Bankia també ha col·laborat amb 5.000 euros a la labor assistencial que realitza el menjador social de la Fundació Sant Joaquim de Mataró (Barcelona).

Una altra de les línies prioritàries en que Bankia centra la seva actuació social és el suport al lloguer social de les famílies desfavorides. En aquest sentit, l’entitat ha entregat durant el primer semestre un total de 36 nous habitatges del Fons Social de l’Habitatge a la Generalitat de Catalunya, arribant a la quantitat total de 152 immobles en 40 municipis diferents.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*