Diumenge, 5 desembre 2021
IniciResponsabilitat SocialAtresmedia i Fundació Randstad s’alien per impulsar la integració de les persones...

Atresmedia i Fundació Randstad s’alien per impulsar la integració de les persones amb discapacitat en el sector audiovisual

Signen un conveni per col·laborar en la segona edició de les Becas MasMedia

becas masmedia sector audiovisual
María Viver (esquerra) i Patricia Pérez durant la signatura del conveni // Foto: Fundació Randstad

Les persones amb discapacitat que estiguin interessades en el sector audiovisual estan d’enhorabona, ja que Atresmedia ha ampliat les seves Becas MasMedia juntament amb la Fundació Randstad. Aquestes beques tenen l’objectiu d’aconseguir la integració del col·lectiu en aquest sector i obrir-los noves oportunitats d’ocupació.

La iniciativa es basa en la col·laboració d’entitats compromeses amb la diversitat i la inclusió laboral d’aquest col·lectiu i té vocació de continuïtat. De fet, donat l’èxit de la primera edició, que va tenir lloc durant el curs 2020/21 i que es va tancar amb 35 beques atorgades, Atresmedia ha obert una segona edició, sumant noves aliances, en aquesta ocasió de la mà de Fundació Randstad i per al curs 2021/22.

fiare banca etica crowdfunding

En principi es concediran 10 beques, ampliables a 20, on les persones amb discapacitat podran accedir al catàleg de cursos d’Atresmedia Formació. Les persones becades tindran l’oportunitat d’aprendre de la mà de professionals amb gran experiència en diferents matèries relacionades amb el sector audiovisual i empresarial. 

El grup Atresmedia finançarà el 80% de la beca de formació a cada alumne i Fundació Randstad difondrà entre les persones amb discapacitat a les que dirigeix ​​les seves activitats aquestes ajudes a la formació. Les inscripcions poden realitzar-se en aquest enllaç.

Per poder accedir-hi, les persones sol·licitants hauran de ser majors de 18 anys, tenir un certificat de discapacitat igual o superior al 33% i una Formació Professional o Grau Universitari relacionat amb Periodisme, Comunicació Audiovisual, Màrqueting, Publicitat i Relacions Públiques, Audiovisuals o similars.

El conveni de col·laboració de les Becas MasMedia el van signar ahir la directora general Corporativa i directora de la Fundació Atresmedia, Patricia Pérez, i la directora de Fundació Randstad, María Viver, en un acte que va comptar amb la presència de Lucio Fernández, director de Recursos Humans de Atresmedia, i de Susana Gato, directora de Responsabilitat Corporativa de Atresmedia i adjunta a la direcció de Fundació Atresmedia.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES