Dilluns, 20 maig 2024
spot_img
IniciRESPONSABILITAT SOCIALAspros rep un donatiu de la Fundació “la Caixa” per a la...

Aspros rep un donatiu de la Fundació “la Caixa” per a la renovació d’una sala d’estimulació sensorial

donatiu a aspros per la renovació d'una sala d'estimulció sensorial
Membres de les dues entitats en l’acte de la donació // Foto: Fundació Aspros

La Fundació Aspros ha rebut un donatiu de 8.000 euros de la Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank, destinat a la renovació i adequació de l’espai sensorial “Connectant els sentits” al centre Casa Nostra, situat a Sudanell. Aquesta donació permetrà dur a terme les obres de renovació i condicionament de l’espai, així com la compra de material.

Les sales d’estimulació sensorial són entorns fonamentals per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual. Aquests espais fomenten la connexió amb l’entorn i amb altres persones, promouen la relaxació, l’estimulació sensorial i el desenvolupament emocional. Són un recurs vital per a l’expressió única i significativa d’aquestes persones.

L’espai sensorial “Connectant els sentits” de la Fundació Aspros va ser creat l’any 2000 per respondre a les necessitats dels atesos en aquell moment. Després de 24 anys, l’entitat ha decidit adaptar la sala per millorar l’aspecte emocional de les 96 persones amb discapacitat intel·lectual que formen part del centre.

A través d’aquest projecte, la Fundació Aspros reafirma el seu compromís d’oferir una atenció centrada en la persona, adaptada a les seves necessitats. També promou la inclusió i la igualtat d’oportunitats per a totes les persones, contribuint al benestar emocional i al desenvolupament integral dels seus usuaris.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content