ASPACE és amb el projecte “No nos cortamos” un dels guanyadors de l’edició #ASPACEnet 2016

El concurs de projectes tecnològics ha ajudat a 1.260 persones amb paràlisi cerebral

cartell projecte premis aspacenet 2016
Cartell del concurs ASPACENET // Foto: ASPACE

El projecte “No nos cortamos” d’ASPACE ha estat un dels sis guanyadors de l’edició #ASPACEnet 2016 de projectes d’innovació tecnològica aplicada i adaptada a persones amb discapacitat, que es va tancar al juliol i en la que han participat un total de 1.260 persones amb paràlisi cerebral.

“No nos cortamos” és un projecte que consisteix en dotar a les entitats que treballen amb nois amb diversitat funcional, concretament amb paràlisi cerebral, de material audiovisual i adaptacions tècniques per l’elaboració i filmació d’un curtmetratge.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

És un projecte molt novedós en el que han participat el Centre d’ASPACE-Badalona, i AREMI Lleida, col·laborant també l’Àngel Aguilar del servei ASPACE CRA i membre d’ASPACENET.

Com a resultat d’aquests projectes s’han creat diversos canals de ràdio amb emissions en directe així com la publicació d’un canal de vídeo contes adaptats, la creació de guies turístiques i unitats didàctiques escolars adaptades o l’elaboració de receptes adaptades.

BANER_300X250

#ASPACEnet és un concurs de projectes d’innovació social que Confederació ASPACE i Fundació Vodafone Espanya van posar en marxa el 2011 per millora l’autonomia i la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral a través de l’ús de noves tecnologies.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*