ASPACE llança a les xarxes socials la campanya “Petons per la paràlisi cerebral”

Amb motiu del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral

campanya-aspace-paralisi-cerebral
Cartell de la campanya “Besos por la parálisis cerebral” // Foto: ASPACE

El moviment estatal ASPACE ha llançat a les xarxes socials la campanya “Petons per la paràlisi cerebral” #BesosDMPC amb motiu del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral que se celebra el proper dimecres 5 d’octubre, amb l’objectiu de donar visibilitat a les persones amb paràlisi cerebral i conscienciar a la població.

El repte és aconseguir que el major nombre possible de persones es faci una fotografia llançant un petó o fent un petó a algú i el pugi a les seves xarxes socials (Facebook, Instagram i Twitter) amb el hashtag #BesosDMPC, juntament amb un missatge de suport a les persones amb paràlisi cerebral i les seves famílies. A més, cal reptar a 3 o 4 amics perquè també se sumin a la campanya i s’aconsegueixi fer viral.

BANER_300X250

Amb totes les fotografies que es pengin amb l’etiqueta #BesosDMPC es farà un concurs que votaran els mateixos usuaris de les xarxes socials. El guanyador, que es donarà a conèixer la setmana següent, s’endurà un cap de setmana per a dues persones a l’Hotel Rural Los Ánades de Selecta Hotels.

L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta és una entitat sense ànim de lucre que gestiona una Escola d’Educació Especial, un Centre Ocupacional i una Residència per a persones amb paràlisi cerebral. La seva finalitat és la defensa dels drets de les persones afectades de paràlisi cerebral i etiologies similars, a més d’oferir-los tots els serveis necessaris per la seva educació, atenció a la salut i residencial, inserció social i laboral, gaudiment de l’oci i temps de lleure i tot allò que permeti el seu desenvolupament i benestar de les seves famílies.

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*